Tofucurry

Tofun laittaminen maukkaaksi ruuaksi vaatii vähän opettelua, se kun on itsessään kovin mautonta. Perinteiset keittokirjatkaan eivät auta asiaa. Tämän pyhäpäivän luonaan sävelsin siitä, mitä oli tarjolla ja tulikin oivallisen maukasta, joten pitää laittaa muistiin. Nopea ja vaivaton valmistaa.

pieni sipuli viipaleiksi, kuivalle pannulle paahtumaan
loraus rypsiöljyä
joukkoon kaksi keitettyä perunaa kuorineen kuutioituna
paprikajauhetta ja vastaavaa (omassa maustekaapissa Hacmanin Touch-maustemyllyn pippurinen sekoitus)
käännellään hetki ja vedetään pannun laidoille
pieni loraus öljyä pannun keskelle ja siihen viipaloitu tofu, paistetaan molemmin puolin hetki
joukkoon kourallinen puolitettuja kirsikkatomaatteja
kaksi teelusikallista vihreää currya joukkoon, käännellään hyvin pari minuuttia, niin kauan, että tomaatit kuumenevat
päälle vesikrassisilppua ja yrttisuolaa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä tehdä rucola-jättisaaliille?

Kasviskorma Jamie Oliverin tapaan

Kotikaljan ylistys